Werkwijze

 

Hoe wij werken? Heel eerlijk? Wij voeren liever niet gewoon uit, maar willen altijd graag meedenken. En echt niet omdat we eigenwijs zijn, maar gewoon, omdat we meer dan 40 jaar ervaring hebben met boekopmaak en IT en daarom exact weten waar je tegenaan kan lopen. De techniek heeft bovendien niet stilgestaan. Reden waarom wij regelmatig vers bloed aantrekken: jonge professionals met minimaal een HBO-denkniveau. De oude garde kent de gehele Adobe Suite van A tot Z. En zo combineren we ‘the best of both worlds’.

 

Tijdens de eerste intake bespreken we de wensen, waarna we een opzet maken. Want alles wat wij doen is maatwerk. Nadat het storyboard is goedgekeurd volgt de schetsfase.

En is deze opzet ook goedgekeurd? Dan richten wij het geautomatiseerde proces in. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit en de continuïteit. Want door ervoor te zorgen dat data op de juiste manier verzameld en slim ingevoerd word en dat illustraties op een efficiënte manier vervaardigd worden, kan alle input bij een volgende uitgave hergebruikt worden. Met deze standaardisatie besparen we niet alleen tijd maar ook geld.

Een efficiënte werkmethode die minder stress oplevert en kostenbesparend is zonder in te boeten op kwaliteit. Met dit geautomatiseerde systeem borgen wij bovendien dat klanten altijd en overal over beeld en content kunnen beschikken, en dit voor zowel digitale als gedrukte media kunnen gebruiken. The best of both worlds!