Explorit

 

Actie door interactie
We worden vandaag de dag overspoeld met allerlei informatie. Belangrijke afspraken, de laatste nieuwtjes, likes op Facebook; noem het maar op. Aan ons brein de schone taak al deze info te filteren. Wat dan vooral blijft hangen is visuele content. Visuele informatie is verrassend en wordt mede daardoor in het bewuste deel van onze hersenen verwerkt. Echter is de combinatie tussen visuele en auditieve info nog effectiever. Die interactie zorgt namelijk voor minder cognitieve belasting en een groter leereffect.

 


 

Een slimme tool om iedereen slimmer te maken!

Precies daarom hebben we Explorit ontwikkeld; deze online tool stelt je in staat snel, gemakkelijk en betaalbaar een interactieve multimediale boodschap te creëren. Kies een foto of video als achtergrond en verrijk deze met interacties; de zogenaamde hotspots. Dit zijn pop-ups met daarin verdiepende informatie en/of multimedia zoals tekst, video, afbeeldingen, audio of andere embedded content. Maak op deze wijze een unieke ontdekkingswereld met talloze verdiepingen!

Door de interactieve opzet van Explorit komt een boodschap gemakkelijker binnen en blijft deze beter hangen. Mensen vinden het immers leuk en spannend om te ontdekken wat er ‘nu weer gaat komen’ achter de volgende ‘hotspot’ in een Explorit. Ontdekken, leren, delen en communiceren; daar gaat het om bij Explorit.

Benieuwd naar Explorit? Bekijk de volgende video!

Ga naar explorit.nl


Bekijk hieronder een aantal voorbeelden: klik en ontdek (gebruik voor optimale ervaring een pc / laptop).