Het bedrijf

 

Bijna 40 jaar geleden startte directeur/ grootaandeelhouder Truus van Genderen bij de voorloper van PPMP, Hensens Zetcentrum. Dit gespecialiseerde bedrijf groeide – na de overname door Truus in 1998 – uit tot een vakkundige organisatie met veel kennis en ervaring op het gebied van dtp en IT voor prepress en online media. Hoewel PPMP zich in de eerste jaren vooral richtte op de educatieve sector, worden momenteel diverse branches bediend.

 

Een van de specialisaties van PPMP is het van A tot Z verzorgen van het geautomatiseerde proces om (online) boeken, reisboeken, procesbeschrijvingen en catalogi vorm te geven. Daarnaast is PPMP een kei in alles wat nodig is om tot de uiteindelijke realisatie van die producten te kunnen komen. Van tekenwerk, het verzorgen van animaties, boekopmaak, beeldverwerving, tekstredactie tot projectmanagement.

Met het geautomatiseerde opmaakproces ontstaat een efficiënte werkmethode die minder stress oplevert en kostenbesparend is zónder in te boeten op kwaliteit. Met dit systeem borgen wij dat klanten altijd en overal over beeld en content kunnen beschikken, en voor zowel digitale als gedrukte media kunnen gebruiken. The best of both worlds!

De wereld waar wij in leven is sterk in ontwikkeling. Daarom haalde PPMP IT-kennis aan boord en werden er tal van online diensten en applicaties toegevoegd aan de portfolio. Mooie diensten en producten die door tal van branches afgenomen worden.

Het team van PPMP bestaat momenteel uit jonge professionals die op alle projecten nauw samenwerken met zeer ervaren mensen die over meer dan 40 jaar diepgaande kennis van IT en dtp beschikken. Nog zo’n mooi voorbeeld van ‘The best of both worlds’!