Whitepaper

Voor diverse onderwerpen die ons bezighouden zijn zogenoemde whitepapers geschreven. Whitepapers zijn korte, visueel aantrekkelijke artikels over een bepaald onderwerp. Deze gekozen onderwerpen zijn een voortvloeisel uit onze ervaringen uit het werkveld.

Je kan onze whitepapers hieronder gratis opvragen. Laat je liever geen gegevens achter? Bel ons dan op +31 (0)561 614523. Dan zorgen wij ervoor dat je onze whitepaper op een andere manier ontvangt.


Geautomatiseerd dtp-proces leidt tot snelheid en kostenbesparing

In de grafische wereld is desktoppublishing inmiddels een onmisbaar begrip. Vooral voor het vormgeven en opmaken van producties met grote hoeveelheden data, kan het lonen om aan de voor- en achterkant van het gehele dtp-proces verregaande automatisering toe te voegen.

Deze whitepaper laat zien hoe de productie van bijvoorbeeld leerboeken, reisboeken, procesbeschrijvingen en catalogi sneller en gemakkelijker kan met ook nog eens verminderde kans op fouten én besparing van kosten.


De effectiviteit van multimediale interactie

We krijgen dagelijks enorme hoeveelheden informatie te verwerken. Ons brein filtert al deze informatie. Wat vooral blijft hangen is visuele content; die is zes keer effectiever dan alleen tekst. Deze whitepaper laat zien hoe je zonder programmeerkennis een audiovisuele boodschap kan maken voorzien van verdiepende informatie zoals video’s en geluidsfragmenten. Verrijk op deze manier o.a. leerboeken, handleidingen en procesbeschrijvingen. Zo komt de boodschap beter over en blijft langer hangen.

 

 


Whitepaper aanvragen

  • * velden zijn verplicht.